DAB E.sybox Mini drukverhoger – hydrofoorpomp

easybox_mini_pdp_3De e.sybox mini drukverhoger is de oplossing als het gaat om een te lage druk of sterk wisselende druk op uw waterleidingsysteem in- en om uw woning. De e.sybox is verkrijgbaar in een uitvoering voor plaatsing tussen de waterleiding en voor gebruik vanuit een natuurlijke bron.

Het is een compleet systeem bestaande uit pomp, watergekoelde elektromotor met frequentieregeling, voordrukbeveiliging en drukvat in een geluidsabsorberende behuizing. De frequentieregeling heeft als groot voordeel dat de druk uiterst stabiel is.

Energiezuinig en uiterst stil
Bijkomend voordeel is het lage stroomverbruik en de stille werking. De pomp zal op en af toeren naar gelang er afname is zodat de ingestelde druk te allen tijde gehandhaafd blijft. Het installeren is eenvoudig doordat de drukverhoger als een compleet systeem stekkerklaar aangeleverd wordt. Door zijn bouw kan de hydrofoorinstallatie zowel staand als liggend geplaatst worden waardoor hij uitermate weinig ruimte in beslag neemt.

Plug & play
De watergekoelde motor zorgt er in combinatie met de geluidsabsorberende behuizing voor dat het systeem uitzonderlijk geluidsarm is. U als eindgebruiker / installateur hoeft alleen uw aanvoerleiding en persleiding aan te sluiten. Na het insteken van de stekker in het stopcontact is het systeem bedrijfsklaar. De werkdruk is te allen tijden eenvoudig omhoog of omlaag bij te stellen.

Twee uitvoeringen
De e.sybox mini is verkrijgbaar in een uitvoering voor plaatsing tussen de waterleiding (DAB artikelcode 60183505) en voor gebruik vanuit een natuurlijke bron (DAB artikelcode 60179457). Bij gebruik tussen de waterleiding dient de pomp voorzien te zijn van een onderdrukbeveiliging. Dit heeft te maken met de veiligheidseisen die gesteld zijn door VEWIN om de kwaliteit van ons drinkwater te beschermen. Let hierop bij aankoop en geef de toepassing door of refereer aan de DAB artikelcode.

DAB E.sybox Mini bestellen

Technische specificaties

Vermogen 800 W
Max. capaciteit 80 l / min
Instelbare druk 1 tot 5,5 bar
Aanzuigdiepte 8 m
*Afmetingen (mm) 439x263x236

Installatie video’s

Dealers

U vindt de DAB e.sybox mini bij de e.syline dealer online of bij u in de buurt.
DAB E.sybox Mini bestellen